tjorvi -
Sakte men sikkert ..

Jeg er egentlig ganske usikker på hvorfor jeg faktisk driver denne bloggen, siden jeg blogger jo så sjeldent? Er det egentlig noen som leser denne bloggen? Det er vel kanskje det. Håper jeg kan hjelpe noen med at jeg skriver det her. Dere er ikke alene om det. Jeg har prøvd å finne ut hvorfor, men kreftene mine blir borte så fort. Har nesten ikke krefter til å gå ut av sengen, vil helst bo i den store og gode sengen min. Bare bli der for alltid. Stenge meg inne. 

Alt jeg føler nå ... Vet ikke åssen jeg skal forklare det, jeg føler meg bare tom. Helt tom. Har alltid vært den som har vært flinkest med ord, det er da jeg klarer å forklare ting, forklare hvordan jeg har det. Men nå sitter jeg egentlig bare og trommer over tastaturet mens tankene flyter av gårdet på helt andre ting. Blir det en kald vinter i år? Gud som hjernen min banker av at den har det vondt og fælt. Har jeg gått opp så mye i vekt at det synes? Nå er det ikke mange timer til jeg skal legge meg. Dere ser poenget, ikke sant? Har konsentrasjon som ... Ja, de som ikke har det i det hele tatt.

Går til dps en gang i uken, har begynt med en ny runde spørsmåler. De skal vel sjekke om det ligger mer bak angsten og depresjonen, hvis jeg ikke misforstod det helt. Hver gang oppfordrer han meg til å gå turer, tegne, skrive etc. I dag utfordret han meg til at jeg skulle spille mer piano. MEN JEG MÅ JO STÅ OPP DA, FOR FAEN. Eneste tanken som flyr gjennom hodet mitt hver gang han kommer med forslag. Kan han ikke skjønne at jeg bare vil ligge der? Men, jeg vet jo at han vil hjelpe meg med å bli bra igjen. Han får jo tross alt cash for det. 

Alt kommer sterkere og sterkere tilbake. Paranoiden. Depresjonen. Angsten. 

Nå sitter jeg og propper i meg godteri, noe jeg egentlig ikke skulle ha gjort. Siden jeg føler at jeg har lagt på meg 10 kg overalt, skulle heller ha mistet de. Skal høre litt på musikk og se på de tragiske oppslagene på facebook, og andre nettsteder.

 

Miley Cyrus - FU. Sangen for øyeblikket.

Stikkord:
Les mer i arkivet » Januar 2014 » November 2013 » Oktober 2013

Silje LienE

Hei. Er ei jente på 22 fra lille Elverum. Skriver om alt jeg føler for og som opptar meg. Er det noe du lurer på eller vil snakke om? siljel_@live.no

KATEGORIER:

ARKIV:Image and video hosting by TinyPic
hits