Prøvelser og flere prøvelser (tjorvi) • Prøvelser og flere prøvelser


  ...dette er noe som jeg selvfølgelig må gjøre. Jeg må gjennom prøvelser og utfordringer, hver eneste dag, hver time og hvert sekund. For dere der ute som tror det bare er å dra seg i nakken og reise seg opp, så er det ikke så lett. Hadde det vært så enkelt som å riste det av seg, tviler jeg på at mange her i verden hadde slitt. Det er ikke så lett å slite med psykiske sykdommer. Det er vanskeligere enn folk tror. Alt blir til en vond sirkel - depresjon, angst, spising og søvn. Det er rett og slett helt jævlig.

  Dette er noe jeg prøver å gjøre daglig. Nemlig å skrive ned alt jeg føler og tenker, prøve å sortere alt drittet jeg har foregående i topplokket. Skal også prøve å skrive ned alt jeg får i meg i løpet av en dag... Blir spennende å se hva resultatet er, kanskje prøve å regne ut kalorier?

  Nå skal jeg slappe av litt, raide Internett og slappe av før middag og juleverksted på Blaarud. I skrivende stund klarte jeg også å skalle i en lampe som henger ved senga, skjønner ikke at det går an. Klumsen siljus gjør det igjen.


  Silje.  kommentarer til "Prøvelser og flere prøvelser"

  Eline

  26.11.2013 kl.14:34

  <3

  Silje K.L/tjorvi

  26.11.2013 kl.15:55

  Eline: <3

  freakdeeluxe

  26.11.2013 kl.16:03

  <3

  Silje K.L/tjorvi

  27.11.2013 kl.05:00

  freakdeeluxe: <3


  legg igjen en kommentar...
  hits